середа, 25 листопада 2015 р.

ВИХОВНИЙ ЗАХІД "СВІТ БЕЗ НАСИЛЬСТВА"

____________________________________________________________________________________________________________
ВИХОВНА РОБОТА

25 листопада 2015 року учні 9-Б класу прийняли участь у виховному заході, присвяченому питанням насильства в сім'ї:"Мій улюблений світ без насильства."
Під час проведення заходу учні познайомилися з представниками соціальних служб, які розповіли дітям про можливості захисту у разі жорстокості з боку дорослих, надали телефони ліній довіри.





Напередодні проведення заходу серед учнів класу пройшов моніторинг з питань насильства у сім'ї, в якому взяло участь 22 учні.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

5 коментарів :

  1. Дуже повчальна тема! Не лише мене це зацікавило, а й моїх друзів!

    ВідповістиВидалити
  2. Доволі пізнавальна тема для саморозвитку.
    Дуже сподобалось.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нехай місця насиллю не буде ані в нашому житті, ані тим паче у родинах...

      Видалити
  3. Насильство над дітьми – це реальна загроза для розвитку суспільства. Адже жорстоке поводження з дітьми в подальшому формує з них соціально-дезадаптованих людей, не здатних створювати повноцінну сім'ю, бути гарними батьками, а також є поштовхом до відтворення жорстокості по відношенню до власних дітей. І тому треба говорити на цю тему як з батьками так і з дітьм. Дякую.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я вам дякую, Надія Олександрівно! Намагаюся виховати своїх дітей так, щоб вони знали як запобігти проявам насильства і захистити себе в разі потреби.

      Видалити